x 
DomovNagradna igra

Nagradna igra

Arhiv nagradnih iger

Vintage yachts of the world (Junij)

Vprašanje se glasi, kaj pomeni kratica priznanega francoskega proizvajalca oblačil in obutve TBS? Odgovor nam pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , potegujete pa se za knjigo Vintage yachts of the world na kar 438 straneh.

H2O Team nagradna igra (Marec 2011)

Prvo vprašanje za 50% popusta pri tečaju potapljanja na vdih : Kateri Slovenec se je na vdih potopil najgloblje in koliko metrov? Odgovore pošljite na www.trgovina-seaway.si do 15.03.2011
Drugo vprašanje za 50% popusta pri tečaju podvodnega ribolova : Kaj pomeni kratica O.ME.R., največjega svetovnega proizvajalca opreme za podvodni ribolov? Odgovore nam pošljite do 31.03.2011

ZNALČEK NAGRADNA IGRA (Feb.2011)

Prvo vprašanje se glasi : Koliko možnih kombinacij ima klasična rubikova kocka? Vaše odgovore nam pošljite do 9.2.2011 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Drugo vprašanje: Kdaj se je rodil prvotni izumitelj Rubikove kocke?
Tretje vprašanje: Kdo, katerega leta in s kaksnim casom je postavil uradni svetovni rekord v hitrostnem sestavljanju Rubikove kocke?

FOTOGRAFSKA NAGRADNA IGRA (Dec./Jan.2011)

*Fotografije, ki jih boste poslali, bomo morda objavili v galeriji na naši spletni strani.

*Vse fotografije morajo biti vaša last, torej avtorske.

*Prepovedano je vsakršno kopiranje objavljenih fotografij in njihova nadaljna uporaba.

*Na vašo željo bomo zraven objavili ime in priimek avtorja fotografij.

*V kolikor bomo ugotovili kakršnekoli nepravilnosti v zvezi s poslanimi fotografijami, jih bomo takoj umaknili.

*Fotografije se morajo nanašati samo na ulove iz podvodnega ribolova, podvodno fotografijo ter morske motive in ne smejo presegati velikosti 3M.

*Najboljšo fotografijo bomo tudi nagradili (31.1.2011).

*Pošljite jih na e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

NA VRH