x 
DomovNovice

Novice

Explorer One torbi

Vodotesno, torbe, vodotesne torbe za opremo, varjene torbe, explorer one 114lDve od letošnjih novosti sta izjemno uporabni in vodotesni torbi francoskega proizvajalca Beuchat. Na zalogi imamo dve dimenziji (M in XL), ki poskrbita za različne končne uporabnike. Izdelek je izjemno trpežen in namenjen prenašanju težke in mokre opreme. Več na Explorer One M in Explorer One XL

Globinomer SP2 2014

Dolgo pričakovan naslednik modela SP1 bo dobavljiv proti koncu junija, poleg zanimivega novega izgleda pa bo nudil predvsem povezavo z osebnim računalnikom, ter možnost nadzora srčnega utripa. Več si lahko preberete v kategoriji Podvodni ribolov --> globinomerji.

Podvodne kamere 2014

V trgovini smo že prejeli nove podvodne kamere, ki se odlično obnesejo tudi na podvodnih puškah. Ameriško podjetje Midland je eno vodilnih na področju podvodne fotografije/snemanja in z veseljem vam ponujamo najbolja zanimiva dva modela (XTC280 in XTC400), ki vabita k nakupu z , poleg odlične kvalitete, zelo zmerno ceno. Več informacij tukaj.

Nova lokacija trgovine

Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da je naša trgovina odprla vrata na novi lokaciji (Dolenjska cesta 33 v Ljubljani), kjer vam sedaj nudimo opremo za podvodni ribolov, apneo, potapljanje in navtiko. Pred trgovino je na voljo parkirni prostor, sicer pa za natančno lokacijo kliknite tukaj.

Delovni čas je med tednom od 10.00 do 18.00 ure, za več informacij pa nas pokličite na 051 308 445.

HH, TBS pomlad 2012

APRIL 2012
Pomladno/poletna kolekcija HH in TBS sta že prispeli na naše police tako v elektronski, kot tudi fizi?ni obliki. Vljudno vabljeni!

Spora 2012

MAREC 2012
Tudi Spora v novo sezono prihaja z novostmi. Predstavljene so že v naši spletni trgovini, na policah pa jih pričakujemo konec aprila.

Karte za ribolov na Hrvaškem

MAREC 2012
Karte za podvodni ribolov na Hrvaškem so letos v nekoliko spremenjeni obliki, v elektronski. Cene ostajajo nespremenjene, za informacije o naročanju pa se oglasite v trgovini ali pa nas pokličite na 051 308 445.

OMER 2012

MAREC 2012
Novosti največjega podjetja z opremo za podvodni ribolov OMER, so že na ogled v naši spletni trgovini. Na naših policah jih pričakujemo konec aprila.

HH, TBS jesen 2011


SEPTEMBER 2011
Nova kolekcija oblačil in obutve jesen/zima 2011 je že na naših policah in v spletni trgovini.

O.ME.R


JUNIJ 2011
Dolgo pričakovane novosti za letošnjo sezono, smo pričakali. Med najbolj zanimive sodijo puška Cayman ET, obleka Simbiox camu 3D, maskirne plavuti Stingray itd. Vsi izdelki so predstavljeni v naši spletni trgovini.

Vintage yachts


JUNIJ 2011
Na vrsti je nova nagradna igra. Vprašanje se glasi, kaj pomeni kratica priznanega francoskega proizvajalca oblačil in obutve TBS? Odgovor nam pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , potegujete pa se za knjigo Vintage yachts of the world na kar 438 straneh.
Tokratni nagrajenec je Mishko Gjorsheski, ki prejme lepo, zgoraj omenjeno knjigo. Čestitamo!

Helly Hansen, TBS

APRIL 11 : V trgovino smo dobili kompletno kolekcijo oblačil in obutve Helly Hansen in TBS. Na voljo je tako jadralni kot tudi tekaški program. Poleg tega pa vas čakajo na policah povsem ''casual'' oblačila in obutev, v katerih vam bo maksimalno udobno na sprehodu v naravi, po mestu ali marini.

 

H2O nagradna igra

   V mesecu marcu vam s H2O Teamom pripravljamo dve nagradni igri. V prvi polovici meseca se boste lahko potegovali za 50% popust pri tečaju potapljanja na vdih, v drugi polovici pa za 50 % popust pri tečaju podvodnega ribolova. Sodelovanje v žrebanju boste potrdili s poslanim pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje. 

Preberite več: H2O nagradna igra

Nagradne igre Znalček

 
Prva februarska nagrajenka je Andreja Torkar.
Druga februarska nagrajenka je Katja Povalej.
Tretja februarska nagrajenka je spet Katja Povalej.
Čestitamo!

Preberite več: Nagradne igre Znalček

Fotografska nagradna igra

  Prva nagradna igra je zaključena! Pohvaliti moramo prav vse sodelujoče, hkrati pa vzpodbuditi vse za nadaljne pošiljanje vaših fotografij. Nagrajenec je Leon Antolič, ki je prejel Wavecase torbico, za zaščito gsm aparata. Njegovo in vse ostale prispele fotografije si lahko ogledate v galeriji.

Dovolilnice


V trgovini so na voljo članske izkaznice v hrvaški zvezi in klubu Kornatar, prav tako pa imamo tudi vse dovolilnice za podvodni ribolov. 
   
   

Mule bar

Naša trgovina je športno usmerjena in odločili smo se, da vam od sedaj naprej nudimo tudi 100% naravne energijske ploščice MuleBar. V Sloveniji je že veliko MuleBar ambasadorjev, naj omenimo samo boksarkega šampiona Dejana Zavca. Pri roki jih imate lahko na sprehodu, pri smučanju, teku, podvodnem ribolovu, ali pa jo zaužijete med službo. Dobite lahko okus Strudel, Summer pudding, Mango Tango in Hanza Nut (65g  Mpc 2,50€), beljakovinski pa sta čokolada banana in čokolada datelj (65g  Mpc 2,80€).

 

Preberite več: Mule bar

Omer 2011

Omer je že izdal odlična nova kataloga, ki sta na voljo na spletu. V obeh je precej novosti, ki jih bomo seveda imeli tudi v naši trgovini. Kot vsako leto, so se tudi tokrat izkazali v razvojnem oddelku, v kar se lahko prepričate tudi na lastne oči. Izdelke bomo kmalu objavili tudi v spletni trgovini, otipati pa jih bo moč tudi v naši trgovini na Igriški.

img_0867stingray_camu3d

Ski free

 Pri Helly Hansnu so zakorakali v zimo z atraktivno smučarsko akcijo SKI FREE IN CHAMONIX in sicer Vam pri nakupu določenih jaken podarijo dnevno smučarsko karto v Chamonixu. Akcija velja do Aprila 2012!

61090_990  61090_434  61151_991skifree
NA VRH