x 
DomovDarilni program

Darilni program

 

V kolikor nimate prave ideje kaj komu podariti, smo za vas pripravili najbolj praktična darila iz naše ponudbe. Verjamemo, da vam bodo v pomoč!

V naši trgovini si lahko izdelke ogledate tudi v živo, jih otipate in pomerite. Svoje želje si boste lahko izpolnili tako zahtevnejši kupci, kakor tudi športni navdušenci.

Darilni bon

Velikokrat se zgodi, da morate kupiti darilo za nekoga, ki že ''vse ima''.V kolikor se ne morete odločiti, kaj bi nekomu podarili, imamo za vas enostavno rešitev v obliki darilnega bona, katerega vrednost izberete po želji. Obdarjenec ima pol leta časa, da ga uporabi.

Podvodni lovec

Omerjev podvodni lovec po imenu ''Spearo'' je odlično darilo za vsakega ljubitelja podvodnega ribolova. Narejen je lično in z dolžino 49cm ter položajem telesa zelo realistično predstavlja podvodnega ribiča v elementu. Lahko ga položite na domačo polico, ali pa na pisalno mizo v službi, kjer vas bo stalno ''priganjal'' na morje.

Ladjica v steklenici


Ladjica v steklenički je primerno darilo za vse, ki pogrešate morje. Velika je 10 cm in tako ravno pravšnja, da jo lahko položite na polico, pisalno mizo ali kam drugam. V kolikor pa bi želeli še kaj manjšega, se lahko odločite za 6cm barčico.

 

Janja in Marko


Janja in Marko V ŠOLI JADRANJA je prva slovenska otroška knjiga na temo jadranja. Knjiga vsebuje veliko risb in fotografij ter na otroku zanimiv način opisuje dogajanje v marini in na morju. Pripoveduje o Janji in Marku, ki se odpravita z dedkom in babico na morje, kjer spoznata življenje v marini in se srečata s pravimi jadralci. Primerna je za vse mlade ki bi si želeli pridobiti prve navtične izkušnje.

Skywatch anemometer


Skywatch anemometri so kompaktni, izredno priročni merilci vetra, ki se med seboj razlikujejo po funkcijah in podatkih, ki jih prikazujejo. Vsi modeli merijo hitrost vetra v različnih enotah, kažejo maksimalno hitrost in imajo lučko. Nekateri imajo še termometer, ki izračunava tudi vpliv vetra, elektronski kompas, ki prikazuje smer v stopinjah, ter merilec absolutnega in relativnega pritiska, višinomer in vremensko napoved zaradi spremembe barometričnega pritiska. Primerno za surfarje, kajtarje, jadralce...

Jadralske rokavice

gul rokavice odr. prstiJadralske rokavice vedno pridejo prav, ko ne veste katero malenkost bi kupili jadralcu oz. jadralki. Zgornji del je iz spandexa, kar jim daje elastičnost, dlani in prsti pa so okrepljeni z umetnim usnjem (amaro). Zapestni del se uravnava z ježkom.

Aquapac torbice

aquaoac phone casePriročne AQUAPAC torbice oz. vrečke, so popolnoma vodoodporne, varujejo, plavajo in omogočajo nemoteno pogovarjanje. So primerno darilo za vsakogar, saj varujejo mobilne telefone, GPS-e, fotoaparate, dlančnike, dokumente, denarnice, ključe… Narejene so popolnoma brez PVC-ja.

Zvonci iz medenine

zvonec

Po zvoncih iz medenine je bilo vedno veliko povpraševanja, zato jih imamo praktično stalno na zalogi. Ne pašejo samo na barke, ampak jih stranke montirajo v lokale ter v počitniške hišice, kjer z zvonjenjem pokličejo domače na kosilo. Obstajajo različne velikosti, vi pa se sami odločite, katera vam najbolj ustreza.

Petzl svetilke

petzl tikka plus 

Petzl-ove naglavne svetilke so praktično nepogrešljive za vsakogar. Zaradi nošenja na glavi imamo proste roke, kar nam omogoča opravila na barki, v stanovanju, avtu, počitniški prikolici, na kolesu, v gozdu... Skratka možnosti so neomejene, na voljo pa imate različno močne modele, ki imajo zelo dolgo  svetilnost, saj se v notranjosti skriva led tehnologija.

Kit za filiranje

kit za filiranje 2

Za vse ljubitelje ribolova na splošno je Omerjev kit za filiranje idealno darilo. Vsebuje 3 nože različnih velikosti, močne škarje, pripravo za luskanje rib, brusilec nožev in rezalno ploščo. Vse to je lično spravljeno v priročen kovček.

Ladjice

ribika ladjica Makete ladjic raznih velikosti so v  darilnem programu že dolgo časa. Nekateri po njih posegajo zaradi zbirateljske žilice, drugi pa zato, ker jih spominjajo na morje in kakšen dogodek, ki so ga tam doživeli. Lahko dobite majhne ladjice v stekleničkah, srednje velike ribiške barke ali pa svetovno znane starinske večjambornice kot so Amerigo Vespucci, Cutty Sark...

 

MIK 1

mik1_whitenew 

MIK1 je novost v sezoni 2010 in za zmerno ceno ponuja ogromno pomembnih podatkov. Poleg funkcij klasične ure, trenutne in maksimalne globine ter časa potopa, prikazuje tudi temperaturo morja, ima osvetlitev ekrana, kronograf in zgodovino zadnjih 100 potopov. Možna je tudi nastavitev uporabe v slani ali sladki vodi ter različnih varnostih alarmov, ki so nujni za večjo varnost. Priporočamo vsem ljubiteljem apneje in podvodnega ribolova.

NA VRH