x 
DomovPOTAPLJANJESuunto D4i NOVO black

Suunto D4i NOVO black

PDF Tiskanje E-pošta
Računalnik/ura/globinomer za potapljanje ali podvodni ribolov.
Ura, apnea, globinomer, Suunto D4i NOVO, podvodni ribolov, potapljanje, računalnikSuunto D4i NOVO globinomer/računalnik za potapljanje in podvodni ribolov
Cena:
MPC: 529,00 €
Spletna cena: 469,00 €
Popust: -60,00 €
Znesek davka: 95,39 €
Proizvajalec: Suunto
Opis

Naslednik odličnega vsestranskega računalnika Suunto D4i je zdaj na voljo še boljši, v živahnejših barvah in z novim zapestnim paščkom.Funkcionalnost novega modela ostaja glede na starega nespremenjena, vendar je barvno osvežen in oblikovno prenovljen.

Novi Suunto D4i NOVO je na voljo v črni, beli, modri in rumeni barvi. Prijetno mehek zapestni silikonski pašček zagotavlja udobje in se ob nošenju odlično prilega zapestju. Ohišje in pašček sta barvno usklajena, ohišje je preoblikovano in gumbi so sedaj kovinski. Vmesnik je del serijske opreme.

Lahek in eleganten D4i NOVO ohranja vse funkcije prejšnjega modela. Ima štiri načine delovanja (vključno prosto potapljanje), Suuntov RGBM algoritem in možnost uporabe brezžičnega oddajnika za pritisk. Računalnik je prva izbira potapljačev, ki si želijo barvit in preprost potapljaški računalnik.

Za deljenje potapljaških izkušenj z drugimi potapljači in lažje sinhroniziranje podatkov s športnimi skupnostmi je na voljo posodobljen Suuntov program DM4 (Dive Manager 4).

NA VRH